Spettacolo Sportivo - 25 en 26 augustus 2018

40 jaar SCARB en 20 jaar Spettacolo!

Met het Spettacolo Sportivo Alfa Romeo 2018 vieren we de 40e verjaardag van onze club. Tegelijk is het ook de 20e verjaardag van het Spettacolo Sportivo.

Het evenement is zelfs nog heel wat jaren ouder want al sinds 1981 organiseert de SCARB een clubdag. Het gaat in het begin nog om rond de 200 clubleden die vanuit heel Nederland naar het circuit in de Zandvoortse duinen komen om enkele rondjes te rijden, het eigen kunnen in een behendigheidsproef te tonen en elkaars Alfa's te bewonderen.

In 1998 introduceren we de naam Spettacolo Sportivo en wordt het evenement tweedaags. We zien een groeiend aantal buitenlandse bezoekers verschijnen, er is een uitgebreid programma en op de paddocks zijn steeds vaker zeldzame en exclusieve Alfa's te bewonderen, van vooroorlogs tot splinternieuw. We wisselen Zandvoort regelmatig af met het TT circuit in Assen. Dit jaar zijn we terug waar het allemaal begon.

2018: feest!

Rond de 100 vrijwilligers van de SCARB pakken flink uit met een extra dik programma met zowel vertrouwde als nieuwe activiteiten. En we blijven vernieuwen want het inschrijven voor programmaonderdelen verloopt nu via onze webshop. De voorverkoop via de webshop sluit in de nacht van 22 op 23 augustus. Daarna kan je alleen ter plekke sessies kopen, die vallen dan wel wat duurder uit.

Parkeren

We streven er naar de beperkte ruimte op de paddock optimaal te benutten. Vanwege de te verwachten extra toeloop en de aanwezigheid van meer stands en racers wijzigen we het een en ander ten opzichte van vorige edities. Lees vooral het stukje over parkeren bij de veelgestelde vragen (FAQ).

Sponsoren